Bio
  • new
Διφασικό Ενυδατικό Νερό Προσώπου

Διφασικό Ενυδατικό Νερό Προσώπου

080-216
23,50 €

(23,50 € 100 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Όλοι οι τύποι επιδερμίδας

Περιγραφή

Με την εξαιρετικά ελαφριά υφή και το αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών, προσφέρει εντατική ενυδάτωση δίνοντας μια υγιή και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα.

Ενυδάτωση: Αλόη - Πανθενόλη - Αγγούρι

Εξισορρόπηση: Πρεβιοτικά - Φυτική Σιλικόνη

Βιολογικός Χυμός Αλόης

Aloe Barbadensis Leaf Juice

- Έχει βιταμίνη C και E, βήτα-καροτίνη σε αφθονία. Ως εκ τούτου, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες.

- Βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης.

- Βοηθά επίσης στην εξάλειψη των κηλίδων του δέρματος και στη μείωση των γραμμών γήρανσης.

- Βοηθά στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και στην ελαστικότητα του δέρματος.

- Απαλύνει τις ατέλειες του προσώπου.

- Ενισχύει την αναπαραγωγή των επιδερμικών κυττάρων, τη μείωση της ερυθρότητας και την καταπολέμηση της φλεγμονής του δέρματος, είναι μια φυσική θεραπεία για τα σημάδια ακμής.

- Έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες για την επούλωση πληγών.

- Δροσίζει το δέρμα και το καταπραΰνει.

Εκχύλισμα Αγγουριού- Cucumis Sativus Juice

- Αντιγηραντικό και ενυδατικό. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε νερό (95%) και σε μικρο-θρεπτικά συστατικά στη σύνθεση, το αγγούρι βοηθά να διατηρείται το δέρμα σφριγηλό και ενυδατωμένο. Είναι επίσης ένα φυσικό στυπτικό, που σημαίνει ότι προκαλεί τη συστολή των κυττάρων του δέρματος και βοηθά στη σύσφιξή του. Αυτό ελαχιστοποιεί την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

- Καταπραϋντικό. Το εκχύλισμα αγγουριού έχει ισχυρές ηρεμιστικές ιδιότητες και είναι γνωστό ότι καταπραΰνει το δέρμα μετά από ερεθισμούς, ερυθρότητα και φλεγμονές.

- Αντιοξειδωτικό. Χάρη στο πρόσθετο καφεϊκό οξύ και τις βιταμίνες C και K, το εκχύλισμα αγγουριού είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στη απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών. Αυτό το καθιστά εξαιρετικό βοήθημα στην καταπολέμηση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

- Μειώνει το πρήξιμο και το φούσκωμα. Οι ισχυρές ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες βοηθούν στη μείωση του οιδήματος, του πρηξίματος και των σακουλών κάτω από τα μάτια.

- Δροσιστικό και τονωτικό. Έχει ισχυρές αναζωογονητικές και τονωτικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της εμφάνισης του κουρασμένου, χαλαρού και θαμπού δέρματος.

Φυσική Πανθενόλη- Panthenol

Η πανθενόλη  χρησιμοποιείται κυρίως σε προϊόντα αντιγήρανσης. Ονομάζεται και προβιταμίνη Β5 γιατί μετατρέπεται σε βιταμίνη Β5 (παντοθεϊκό οξύ) με το που έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα.

Η πανθενόλη είναι βασικό συστατικό του Συνένζυμου Α, το οποίο παίζει βασικό ρόλο στους μηχανισμούς επιδιόρθωσης των κυττάρων και των ιστών ενώ βοηθά στην ανάπτυξη νέων κυττάρων του δέρματος.

Λειαίνει και μαλακώνει την επιδερμίδα θωρακίζοντας την υγρασία, παρεμποδίζοντας την αφυδάτωση και την ξήρανση της.

Βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Δρα μαζί με το ΔΜΑΕ (Διμεθύλιο αμινοεθανόλης) στην παραγωγή ακετυλοχολίνης η οποία τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα.

Έχει αντιφλεγμονώδη δράση που την καθιστά κατάλληλη και για επιδερμίδες με ερεθισμούς.

Η Myrro Skincare επιλέγει να χρησιμοποιεί φυσική πανθενόλη υψηλής περιεκτικότητας ώστε αποδίδονται στο προϊόν όλες οι ευεργετικές της ιδιότητες. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται σε κατάλληλα ποσοστά ώστε τελικά να αποδίδει στο τελικό προϊόν την επιθυμητή δράση.

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ- Inulin, Fructose

Το πρεβιοτικό της Myrro Skincare βασίζεται στην ινουλίνη που εκχυλίζεται από τη ρίζα κιχωρίου και λειτουργεί για να υποστηρίζει τους προστατευτικούς μικροοργανισμούς που βοηθούν στην αποκατάσταση του στρώματος της μικροχλωρίδας μετά από διαταραχές. 

Όντας το πρώτο εμπόδιο, η μικροχλωρίδα του δέρματός μας δέχεται συνεχώς επίθεση από το εξωτερικό περιβάλλον. Η ευαίσθητη ισορροπία αυτής της μικροχλωρίδας  μπορεί να διαταραχθεί από τη ρύπανση, την υπερβολική υπεριώδη ακτινοβολία, τις οικιακές χημικές ουσίες, τα συνθετικά καλλυντικά.Μια σταρηγική επιβίωσής της επιδρμίδας είναι να παράγει νεκρά κύτταρα κερατίνης, και οξειδωμένα λιπίδια δέρματος. Μερικές φορές αυτό απλά δεν αρκεί για να αντιμετωπιστεί το περιβάλλον.

Όταν αυτός ο φραγμός εξασθενεί, το δέρμα μας γίνεται ευαίσθητο, ξηρό, επιρρεπές σε μολύνσεις, φαγούρα και ρυτίδες: το δέρμα έτσι γερνά.

Οικλασικές αισθητικές προσεγγίσεις δεν λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες αυτού του κρίσιμου φραγμού. Η λύση για να επιβραδύνετε τη γήρανση του δέρματος και να διατηρήσετε το δέρμα σε υγιές σχήμα είναι να ενεργοποιήσετε και να προστατέψετε αυτόν τον πολύτιμο φραγμό μικροβίων του δέρματος.

Τα πρεβιοτικά κάνουν τη μικροχλωρίδα του δέρματός μας και το δέρμα μας πιο ανθεκτικά.

Η προστασία, η ενίσχυση και η εξισορρόπηση της μικροχλωρίδας του ανθρώπινου δέρματος είναι μια βασική στρατηγική για τη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς του δέρματός μας.

 
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Aqua, Rosa Damascena Flower Water*, Glycerol*, Coco Glucoside*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cocoamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Ethanol, Benzyl Alcohol, Citric Αcid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Citrus Aurantium Amara Twig/Leaf Oil*, Amyris Balsamifera Bark Oil, Cananga Odorata Flower Oil*, Citrus Junos Peel Oil, Michelia Champaca Flower Extract. Naturally contains: Limonene, Linalool, Linalyl Acetate.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

grade Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.