Βρεφική Αντηλιακή Κρέμα SPF 50

Βρεφική Αντηλιακή Κρέμα SPF 50

080-281
32,00 €

(32,00 € 100 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Για προστασία της ευαίσθητης βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας από την UV ακτινοβολία.

100% Φυσικό

100% Ορυκτά Φίλτρα 

Προστασία ευρέος φάσματος UVA/UVB

Αδιάβροχο

Πιστοποιημένα Βιολογικά Έλαια

Περιγραφή

Η Βρεφική Αντηλιακή Κρέμα SPF 50 περιέχει εξ ολοκλήρου φυσικά φίλτρα προστασίας και φυσική κρεμώδη βάση από βιολογικά έλαια και εκχυλίσματα βοτάνων.

Χαρίζει αποτελεσματική προστασία από την επιβλαβή ακτινοβολία σε παιδιά και βρέφη, ώστε να απολαμβάνουν τον ήλιο με ασφάλεια. 

Περιέχει φυσικά ορυκτά φίλτρα που δρουν χωρίς να απορροφούνται από το δέρμα αλλά σχηματίζοντας μια στρώση προστασίας στην επιφάνεια του, που ανακλά τις επιβλαβείς UVA & UVB ακτινοβολίες. Η έλλειψη απορρόφησης είναι αυτή που καθιστά τα φυσικά φίλτρα ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς έτσι αποφεύγονται οι ερεθισμοί και οι αλλεργικές αντιδράσεις.

Η κρεμώδης βάση, με προσεγμένη σύσταση από βιολογικά έλαια και βοτανικά εκχυλίσματα, φροντίζει για την περαιτέρω προστασία της επιδερμίδας από ανεπιθύμητες επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο. Αποτρέπει τη φθορά των κυττάρων, την αφυδάτωση και γήρανση του δέρματος.

Κατάλληλη για χρήση σε πρόσωπο και σώμα σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες με ευαίσθητη επιδερμίδα.

Περιέχει:

Φυσικά φίλτρα που παρέχουν ένα υψηλό φάσμα προστασίας από την UVA & UVB ακτινοβολία. Δεν προκαλούν ερεθισμούς του δέρματος καθώς δεν απορροφούνται αλλά σχηματίζουν μια προστατευτική στρώση πάνω στην επιδερμίδα, που ανακλά τις επιβλαβείς ακτινοβολίες. Ως φυσικά προϊόντα είναι φιλικά με το περιβάλλον και δεν επιβαρύνουν με κανένα τρόπο την θαλάσσια ζωή, σε αντίθεση με τα χημικά φίλτρα.

Έλαιο αβοκάντο, εξαιρετικά θρεπτικό και συμβατό με την ανθρώπινη επιδερμίδα. Περιέχει βιταμίνες Α, D και Ε, β-καροτένιο, πρωτεΐνες, λιπαρά οξέα και λεκιθίνη, παράγοντες που θρέφουν, ενυδατώνουν και ανακουφίζουν το δέρμα από τις ανεπιθύμητες επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο. Ταυτόχρονα, ενισχύει τη στρώση των φίλτρων, δρώντας προστατευτικά απέναντι στην UV ακτινοβολία. 

Φυσική βιταμίνη Ε και έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Προστατεύουν την επιδερμίδα από αφυδάτωση, φθορά και γήρανση.

 
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Persea Gratissima Seed Oil*, Cera Alba*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Rosa Canina Seed Extract*, Polyhydroxystearic Acid, Isostearic Acid, Tocopherol*, Lavandula Angustifolia Flower Oil*, Alcohol*, Vanilla Planifolia Fruit Extract*, Bourbon Vanilla Powder*. Naturally contains: geraniol, limonene, linalool, linalyl acetate. *certified organic

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

grade Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.