κόκκινη φτελιά σκόνη

κόκκινη φτελιά σκόνη

030-615
8,00 €

(8,00 € 50 gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Eίναι ένα βλεννογόνο βότανο που χρησιμοποιείται εσωτερικά για να καταπραΰνει τα δωδεκαδακτυλικά έλκη, τη γαστρίτιδα, τη χρόνια διάρροια, τον πονόλαιμο και τον βήχα. 

Περιγραφή

Όνομα: Ulmus Rubra

Μέρος του φυτού: φλοιός

Συστήματα που επηρεάζει: Αναπνευστικό σύστημα, πεπτικό σύστημα 

Πληροφορίες: Eίναι ένα βλεννογόνο βότανο που χρησιμοποιείται εσωτερικά για να καταπραΰνει τα δωδεκαδακτυλικά έλκη, τη γαστρίτιδα, τη χρόνια διάρροια, τον πονόλαιμο και τον βήχα. Οι ολισθηρές παστίλιες από φτελιά είναι εξαιρετικές για να ανακουφίσουν τον πονόλαιμο ή να ανακουφίσουν κάθε ερεθισμό ή φλεγμονή του πεπτικού σωλήνα. Εφαρμόζεται τοπικά για πληγές, αποστήματα και εγκαύματα. Επίσης γίνεται χυλός για ανάρρωση. Ορισμένοι σύγχρονοι βοτανολόγοι προτείνουν την αντικατάσταση της φτελιάς με ρίζα αλθαίας, καθώς η φτελιά είναι πολύ δύσκολη να βρεθεί.

Για να φτιάξετε ένα κρύο έγχυμα, μουλιάστε 1 κουταλιά από τον τριμμένο φλοιό σε 1 ποτήρι δροσερό νερό μέχρι να σχηματιστεί μια βλεννώδης γέλη. Χρησιμοποιήστε αυτό το παρασκεύασμα από την κούπα ως καταπραϋντικό ρόφημα.

Προφυλάξεις: Καμία αποδεδειγμένη. Όταν την καταναλώνετε κοντά με φάρμακα και άλλα συμπληρώματα. Λόγω της ικανότητάς της να επικαλύπτει την πεπτική οδό, μπορεί να εμποδίσει την απορρόφηση αυτών των ουσιών. Επομένως, είναι καλή ιδέα αφήνετε ένα παράθυρο 2 ωρών μεταξύ των δόσεων φτελιάς και άλλων φαρμάκων και συμπληρωμάτων.

 
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

grade Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.