περγαμότο σκόνη
(5,50 € 100 γρ)
Ενα ελληνικό ιδιαίτερο προιόν, χωρίς ζάχαρη, προσθήκες ή συντηρητικά!
Η σκόνη περγαμόντου προκύπτει από την αποξήρανση και την άλεση της φλούδας του περγαμόντου. Έχει όλα τα αρώματα περγαμόντου και είναι εύκολο στη χρήση.
Πασπαλίστε το γενναιόδωρα πάνω από ένα πιάτο, σε ένα ρόφημα, πάνω από τα κέικ και τα γλυκά σας, προσθέτοντας μια νέα πινελιά στα καθημερινά σας πιάτα με τα λεπτά αρώματα του. Είναι τέλειο για την αντικατάσταση φρέσκων εσπεριδοειδών όταν δεν έχετε φρέσκο και όταν μαγειρεύετε μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασυνήθιστους τρόπους που δεν θα ήταν δυνατός με φρέσκα φρούτα. Προσθέστε σε χυμούς (δεν διαλύεται τελείως), σε πρωινά, pancakes ή όπου το επιτρέπει η φαντασία σας.
Ενα ελληνικό ιδιαίτερο προιόν, χωρίς ζάχαρη, προσθήκες ή συντηρητικά!
Η σκόνη περγαμόντου προκύπτει από την αποξήρανση και την άλεση της φλούδας του περγαμόντου. Έχει όλα τα αρώματα περγαμόντου και είναι εύκολο στη χρήση.
Πασπαλίστε το γενναιόδωρα πάνω από ένα πιάτο, σε ένα ρόφημα, πάνω από τα κέικ και τα γλυκά σας, προσθέτοντας μια νέα πινελιά στα καθημερινά σας πιάτα με τα λεπτά αρώματα του. Είναι τέλειο για την αντικατάσταση φρέσκων εσπεριδοειδών όταν δεν έχετε φρέσκο και όταν μαγειρεύετε μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασυνήθιστους τρόπους που δεν θα ήταν δυνατός με φρέσκα φρούτα. Προσθέστε σε χυμούς (δεν διαλύεται τελείως), σε πρωινά, pancakes ή όπου το επιτρέπει η φαντασία σας.
Συμβουλή για μάγειρες: Το περγαμόντο σε σκόνη μπορεί να πασπαλιστεί στα μείγματα του κέικ. 1 κουταλάκι του γλυκού θα ευχαριστήσει πολύ τη μαγιονέζα ή τη βινεγκρέτ σας.
Πασπαλίστεπάνω από τα ψάρια σας λίγο πριν τα σερβίρετε, τα οστρακοειδή, τα χτένια και ακόμη και τα στρείδια για να προσθέσετε μια υπέροχη όξινη γεύση.
Έγχυμα περγαμόντο - Βράστε την απαιτούμενη ποσότητα νερού. - Χρησιμοποιήστε 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη ανά φλιτζάνι. - Ρίξτε το βραστό νερό στη σκόνη περγαμόντου. - Αφήστε να εγχυθεί για περίπου 5 λεπτά. - Μόλις εγχυθεί, φιλτράρετε χρησιμοποιώντας φίλτρο καφέ ή το κλασικό σουρωτήρι ροφημάτων.
Σχετικά προϊόντα
grade Σχόλια (0)