Μίγμα σούπας κατά της Χοληστερίνης
Μίγμα μανιταριών shitake, λαχανικών όπως το πράσο, το καρότο και το σέληνο, σκόρδου και τζίντζερ.
Μίγμα μανιταριών shitake, λαχανικών όπως το πράσο, το καρότο και το σέληνο, σκόρδου και τζίντζερ. Ο Lentinus Edodes, όπως είναι η επιστημονική ονομασία των μανιταριών shitake, εκτός από τις πρωτείνες και τα μέταλλα, παρέχει και πολλές βιταμίνες (B12, B2 που υπάρχουν σχεδόν αποκλειστικά στα ζωικά τρόφιμα). Οι δραστικές ουσίες του θωρακίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα, καταπολεμούν την κόπωση, μειώνουν τα συνολικά επίπεδα της χοληστερίνης και έχουν ισχυρή αντιική δράση. Επισπεύδει τον μεταβολισμό της χοληστερίνης στο συκώτι και μειώνει εντυπωσιακά το επίπεδο της χοληστερίνης στο αίμα. Καθημερινά για 1 εβδομάδα 9 γρ. αποξηραμένα shitake μειώνουν το συνολικό επίπεδο της χοληστερίνης 7-15%. Το σκόρδο και το τζίντζερ δρουν επίσης βοηθητικά στη μείωση της « κακής» χοληστερίνης. Τέλος η λήψη φυτικών ινών μέσω των λαχανικών συντελεί επίσης στη μείωση της κακής" χοληστερίνης.
grade Σχόλια (0)