ζάχαρη καστανή με γεύση κρέμα- καραμέλα
Κρυσταλλοι καστανής και λευκής ζάχαρης με γεύση κρέμα- καραμέλα.
Εξαιρετική επιλογή τύπου ζάχαρης για ροφήματα όπως τσάι, καφέ, σοκολάτες, σόδες και κοκτέιλ. Δώστε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας ή στα γλυκά σας διαλέγοντας την γεύση που σας εμπνέει!
Κρυσταλλοι καστανής και λευκής ζάχαρης με γεύση κρέμα- καραμέλα.
Εξαιρετική επιλογή τύπου ζάχαρης για ροφήματα όπως τσάι, καφέ, σοκολάτες, σόδες και κοκτέιλ. Δώστε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας ή στα γλυκά σας διαλέγοντας την γεύση που σας εμπνέει!
Ποια είναι η διαφορά της με την κανονική ζάχαρη;
Έχει συνήθως πιο ήπιο επίπεδο γλυκύτητας από μια συγκρίσιμη ποσότητα καθαρής επιτραπέζιας ζάχαρης. Η αντικατάσταση της ραφιναρισμένης ζάχαρης με τον ίδιο όγκο κρυστάλλων “βράχου” ζάχαρης θα μπορούσε να οδηγήσει σε χαμηλότερη πρόσληψη ζάχαρης και λιγότερες θερμίδες που καταναλώνονται, αλλά μόνο εάν δεν καταλήξετε να προσθέσετε περισσότερη ζάχαρη για να αυξήσετε το επίπεδο γλυκύτητας.
Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο δεν μοιάζει με την καστανή ζάχαρη, η οποία είναι η λευκή ζάχαρη σε μείγμα με μελάσα. Η διαφορά μεταξύ της ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο και της καστανής ζάχαρης είναι ότι: Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο εξάγεται από το χυμό ζαχαροκάλαμου που περιλαμβάνει τη διαδικασία βρασμού και διήθησης, ενώ διατηρεί τη φυσική υγρασία και τη μελάσα. Η γεύση των κρυστάλλων έχει περισσότερο σώμα και βάθος.
Καταναλώνεται άμεσα στην κούπα του τσαγιού ή του καφέ δίνοντας πολύ έντονο άρωμα και γεύση!
Tips & tricks: Για άμεση χρήση, μετατρέψτε την σε σιρόπι ανακατεύοντάς τη με νερό και βράστε μέχρι να λιώσει και να πήξει εντελώς η ζάχαρη.Αφήστε το να κρυώσει και φυλάξτε το σε ένα μπουκάλι με αεροστεγές καπάκι για απευθείας χρήση σε ότι σας αρέσει.
Χρησιμοποιείται πολύ ωραία σε αλμυρά πιάτα: Αν είστε λάτρης του μπάρμπεκιου, η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο είναι η καλύτερη προσθήκη για να ενισχύσετε αυτή τη γλυκιά καπνιστή γεύση. Είναι επίσης ένα τέλειο γλάσο για πιάτα με κρέας. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μαρινάδες στα κρέατα ή τα λαχανικά σας πριν τα ψήσετε.
Στο ψήσιμο ψωμιού και φυσικά στα επιδόρπια ( η καλύτερη επιλογή όταν προσπαθείτε να φτιάξετε το σπιτικό σας σιρόπι καραμέλας ή καραμέλας).
Σε φουρνιστά φαγητά: Ιδανικές για βαθύτερη και πιο πλούσια γεύση για τα γλυκά σας, όπως μπισκότα, κέικ, ακόμη και καραμέλες. Ένα βαθύ καφέ πλούσιο χρώμα θα είναι το αποτέλεσμα για τα ψημένα καλούδια σας.
Ροφήματα: Προσωπικά μου αρέσει η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο για τον καφέ ή τη σοκολάτα και το τσάι πολύ περισσότερο.. Με ένα μόνο κουταλάκι του γλυκού, έχετε μια γλυκιά μελάσα στην κούπα σας. Εκτός από αυτό, είναι επίσης μια τέλεια προσθήκη σε σάλτσες σαλάτας.
Φτιάξτε σόδα με κάποιο ανθρακούχο και προσθέστε σιρόπι ή κατευθείαν τους κρυστάλλους.
Και φυσικά για τις υπογλυκαιμίες, φάτε δύο βραχάκια και είστε έτοιμοι!
Σχετικά προϊόντα
grade Σχόλια (0)