• new
σκεύος πορσελάνη 100ml για τσάι
σκεύος πορσελάνη 100ml για τσάι

σκεύος πορσελάνη 100ml για τσάι

060-521
25,00 €
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Σκεύος από πορσελάνη με μοναδικό και αριστοκρατικό σχέδιο που σηματοδοτεί το μέρος απο το οποίο προέρχεται, την πόλη Jingdezhen της νότιας Κίνας. Τοποθετήστε φύλλα τσαγιού στο φλιτζάνι, ρίξτε νερό στην κατάλληλη θερμοκρασία και κλείστε το καπάκι. Μετά το χρόνο έγχυσης, απλώς γείρετε το καπάκι υπό γωνία για να δημιουργήσετε μια μικρή σχισμή στην άκρη. Το τσάι μπορεί πλέον εύκολα να χυθεί σε ένα μπολ ή ένα φλιτζάνι. 

Περιγραφή

Η πόλη Jingdezhen της νότιας Κίνας είναι πιθανώς ένα από τα πρώτα μέρη στον κόσμο όπου παρήχθη πορσελάνη. Με την πάροδο των αιώνων, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζονταν εδώ κέρδισε μεγάλη φήμη.  Εξαιρετικά μοναδικό και αριστοκρατικό σχέδιο με ιστορία. Ως ένα από τα πιο πρωτότυπα δοχεία για την παρασκευή τσαγιού, το gaiwan είναι επίσης ένα κλασικό αξεσουάρ με μακρά παράδοση. Συνήθως αποτελείται από τρία μέρη, ένα φλιτζάνι, ένα καπάκι και ένα πιατάκι. Το gaiwan είναι κατάλληλο τόσο για το φλιτζάνι τσαγιού σας όσο και για την παρασκευή του.

Απλώς τοποθετήστε φύλλα τσαγιού στο φλιτζάνι, ρίξτε νερό στην κατάλληλη θερμοκρασία και κλείστε το καπάκι. Μετά το χρόνο έγχυσης, απλώς γείρετε το καπάκι υπό γωνία για να δημιουργήσετε μια μικρή σχισμή στην άκρη. Το τσάι μπορεί πλέον εύκολα να χυθεί σε ένα μπολ ή ένα φλιτζάνι. Τα φύλλα τσαγιού παραμένουν στο gaiwan και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περαιτέρω αφεψήματα εάν το επιθυμείτε.

Η συμβουλή μας: Το gaiwan είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τσάι όπως τα τσάγια Pai Mu Tan, Pu Erh ή το Oolong.

 
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

grade Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.