• new
τσαγιέρα μαντέμι 650ml γαλάζια με...

τσαγιέρα μαντέμι 650ml γαλάζια με χρυσές λεπτομέρειες

060-519
49,00 €
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Γιαπωνέζικο μαντέμι 650ml με εσωτερικό ανοξείδωτο φίλτρο.

Περιγραφή

Παραδοσιακό σχήμα μωβ τσαγιέρας, από χυτοσίδηρο με αφαιρούμενο φίλτρο τσαγιού για την εκχύλιση βοτάνων ή τσαγιού αλλά και σοκολάτας. Ιδιαίτερα ανθεκτική, διατηρεί ζεστό το εκχύλισμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το εσωτερικό της είναι φινιρισμένο με σμάλτο.

Η μέγιστη χωρητικότητά της είναι είναι 650ml. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βραστήρας σε μάτι αερίου ή ξυλόσομπα για να βράσει το νερό.

Ενώ οι τσαγιέρες από χυτοσίδηρο είναι στιβαρές και ανθεκτικές, η κατάλληλη φροντίδα είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της μακροζωίας τους. Μετά από κάθε χρήση, βάλτε απαλά το βραστήρα και τον εγχυτήρα με ζεστό νερό και αφήστε τα να στεγνώσουν καλά. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι τσαγιέρες από χυτοσίδηρο δεν πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και συνιστάται το πλύσιμο των χεριών για τη διατήρηση της ποιότητάς τους.

Η επένδυση σε μια τσαγιέρα από χυτοσίδηρο, φέρνει μυριάδες οφέλη στην εμπειρία παρασκευής τσαγιού. Από την εξαιρετική κατανομή θερμότητας έως τις ευέλικτες επιλογές παρασκευής, αυτές οι τσαγιέρες συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την κομψότητα, καθιστώντας τις ένα από τα απαραίτητα για κάθε λάτρη του τσαγιού. Αγκαλιάστε την παράδοση και αναβαθμίστε τις τελετουργίες του τσαγιού σας με τη διαχρονική γοητεία μιας τσαγιέρας από χυτοσίδηρο.

 
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

grade Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.