πρωτεϊνη αμυγδάλου σκόνη
(9,00 € 100 gr)
Η πρωτεΐνη αμυγδάλου μας έχει περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες περίπου 50-55 g / 100 g. Η πρωτεΐνη είναι σημαντική για την οικοδόμηση μυών και έχει θετική, υποστηρικτική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Γεγονός που κάνει την πρωτεΐνη αμυγδάλου μια πραγματική ευλογία για την υγεία και την πέψη μας.
Χαρακτηριστικά: Gluten Free, Lactose Free, Vegan
Πρωτεΐνη: 50-55%
Εφαρμογή: μείγματα ψησίματος, συμπληρώματα διατροφής, δημητριακά, smoothies, διαχείριση βάρους.
Ειδικά Χαρακτηριστικά: Αν ψάχνετε για μια υψηλής ποιότητας, θρεπτική και νόστιμη premium πρωτεΐνη, δεν μπορείτε να χάσετε την πρωτεΐνη αμυγδάλου.
Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά αμύγδαλα Σικελίας για την εξαγωγή λαδιού, καθώς αυτός ο τύπος διακρίνεται από πολύ χαμηλή πικρότητα. Στη συνέχεια, η πάστα λαδιού αλέθεται εκλεπτυσμένα, σε μία ήπια διαδικασία.
Το αμύγδαλο, με την χαμηλή σε περιεκτικότητα σε πίκρα, είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο το άρωμα του καρπού των αμυγδάλων είναι ελεύθερο να αναπτυχθεί πλήρως και ο λόγος για τον οποίο τα ψωμιά σας δεν καταλήγουν να έχουν γεύση αμυγδαλωτών/ ξηρών καρπών.
Η πρωτεΐνη αμυγδάλου μας έχει περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες περίπου 50-55 g / 100 g. Η πρωτεΐνη είναι σημαντική για την οικοδόμηση μυών και έχει θετική, υποστηρικτική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Γεγονός που κάνει την πρωτεΐνη αμυγδάλου μια πραγματική ευλογία για την υγεία και την πέψη μας. Αυτό οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε σημαντικά μεταλλικά στοιχεία, όπως το κάλιο, το μαγνήσιο, το ασβέστιο και το ιχνοστοιχείο σιδήρου.
Τα ψιλοαλεσμένα άλευρα, τα οποία χρησιμοποιούνται συνήθως για το ψήσιμο ψωμιού και άλλες παρόμοιες διαδικασίες, είναι το άκρως αντίθετο από αυτό. Καθώς όταν ολόκληροι οι καρποί αλέθονται , τα ¾ των μεταλλικών τους στοιχείων καταστρέφονται.
grade Σχόλια (0)