• new
τσαγιέρα μαντέμι 800ml μπλε δίχτυ

τσαγιέρα μαντέμι 800ml μπλε δίχτυ

060-118
49,00 €
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Γιορτάστε την εκλεπτυσμένη κομψότητα της παραδοσιακής ιαπωνικής κουλτούρας τσαγιού. Αυτή η τσαγιέρα είναι σχολαστικά φτιαγμένη προσδίδοντάς της ομορφιά και ανθεκτικότητα. Έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το τσάι σας ζεστό για μεγαλύτερες περιόδους, ενισχύοντας κάθε γουλιά. Η χωρητικότητα 800 ml είναι ιδανική για την παρασκευή 4 φλιτζανιών τσαγιού και περιλαμβάνει ένα αποσπώμενο καλάθι έγχυσης από πλέγμα κατάλληλο για όλες τις ποικιλίες τσαγιού.

Περιγραφή

Αυτή η μοναδική ρουστίκ τσαγιέρα με σουρωτήρι, είναι ένας ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε το τσάι σας.

Διαθέτει εσωτερικό ανοξείδωτο φίλτρο και κατανέμει όλα τα αρώματα όπως πρέπει για το ιδανικό ρόφημα. Στην Ιαπωνία θεωρούν πως το σκεύος έχει "μνήμη" καθώς κρατάει και αποτυπώνει όλα τα αρώματα που διαχέονται σε αυτό. 

Γιορτάστε την εκλεπτυσμένη κομψότητα της παραδοσιακής ιαπωνικής κουλτούρας τσαγιού. Αυτή η τσαγιέρα είναι σχολαστικά φτιαγμένη προσδίδοντάς της ομορφιά και ανθεκτικότητα. Έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το τσάι σας ζεστό για μεγαλύτερες περιόδους, ενισχύοντας κάθε γουλιά. Η χωρητικότητα 800 ml είναι ιδανική για την παρασκευή 4 φλιτζανιών τσαγιού και περιλαμβάνει ένα αποσπώμενο καλάθι έγχυσης από πλέγμα κατάλληλο για όλες τις ποικιλίες τσαγιού. Το εσωτερικό είναι επισμαλτωμένο για να διευκολύνει τον εύκολο καθαρισμό και να αντιστέκεται στη σκουριά. Επιπλέον, αυτή η ευέλικτη τσαγιέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βραστήρας σε σόμπες υγραερίου ή ξύλου, καθιστώντας την ιδανική για βράσιμο νερού με προφύλαξη ώστε να μην βράσει στεγνή. 

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη χρήση μιας βάσης με τρίβες (διατίθεται χωριστά) για την προστασία των επιφανειών σας, καθώς η τσαγιέρα μπορεί να ζεσταθεί αρκετά κατά τη χρήση.

 
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

grade Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.