- new
τσαγιέρα μαντέμι 700ml λευκή
Το νέο μας σχέδιο με απλέ λιτές γραμμές και βάθος που ξεφεύγει απο το παραδοσιακό μαντέμι ήρθε για να φτιάξει τα πιο ντελικάτα ροφήματα.
Πριν παρασκευάσετε το τσάι σε μια τσαγιέρα από χυτοσίδηρο, θα πρέπει πρώτα να την ζεστάνετε ρίχνοντας ζεστό νερό στην κατσαρόλα και αφήνοντάς την να καθίσει για μερικά λεπτά. Αυτό βοηθά να ζεσταθεί η τσαγιέρα και να κρατήσει καλύτερα το τσάι σας ζεστό. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το καλάθι έγχυσης και μετρήστε τα φύλλα τσαγιού που θα ρίξετε.
Ανάλογα με τον τύπο τσαγιού που παρασκευάζετε, θα χρειαστεί να θερμάνετε το νερό σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τσαγιέρες από χυτοσίδηρο για να παρασκευάσετε οποιοδήποτε είδος τσαγιού θέλετε, χρησιμοποιούνται συχνά για την παρασκευή ιαπωνικών πράσινων τσαγιών όπως το Sencha και το Gyokuro. Ρίξτε ζεστό νερό στα φύλλα τσαγιού σας και εγχύστε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφαιρέστε το καλάθι έγχυσης και απολαύστε!
Σχετικά προϊόντα
grade Σχόλια (0)